Beton producten

Overzicht van onze beton producten
Balkon- en galerijplaten

Balkon en galerijplaten worden aan de hand van de werktekeningen per project uitgewerkt. De vorm wordt specifiek per project bepaald aan de hand van de wens van de klant. Deze platen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden aan de hoofddraagconstructie van het gebouw. De meest gangbare zijn d.m.v. isokorven of oplegging.

De platen worden voorzien van een antislipstructuur en de hemelwaterafvoeren en spuwers worden door ons mee ingestort. Wij kunnen ook de instortvoorzieningen t.b.v. de hekwerken mee in storten of andere onderdelen.Consoles

Consoles worden ook aan de hand van de werktekeningen per project specifiek uitgewerkt. De bevestiging van de consoles aan de wanden kan men uitvoeren met isokorven of d.m.v. stekwapening.

Consoles worden meestal gebruikt voor het opleggen van galerijplaten.Wanden

Wij produceren binnenwanden, stabiliteitswanden, binnenspouwbladen en gevelpanelen. In deze wanden kunnen wij de E en W voorzieningen mee in storten.

De gevelpanelen kunnen wij ook voorzien van een nabewerking.Trappen en bordessen

Wij maken trappen en bordessen, met of zonder bomen, schrobranden of tapijtranden, in verschillende op- en aantreden met afwisselende breedtes.

Losse traptreden, trappen voorzien van fietsgoten, verdreven trappen, trappen met onder- of bovenkwarten, en vrijdragende traptreden behoren ook tot de mogelijkheden.Kolommen en balken

Wij maken kolommen en balken in allerlei vormen en maten.Kleine prefab

Afdekbanden, raamdorpels, spekbanden, deze kunnen wij maken in allerlei vormen en maten.GWW producten

Parkbanden, trambanden, trottoirbanden, bochtbanden, rotondebanden, zitelementen.Nabewerking

We kunnen de verschillende betonproducten ook voorzien van een nabewerking; e.e.a. wel afhankelijk van de vorm en dimensies van de producten.

Hierdoor verandert de structuur en uiterlijk van het betonoppervlak. Bij het slijpen van elementen wordt er een dun laagje van het beton verwijderd waardoor de granulaten zichtbaar worden. Het betonoppervlak blijft glad.

Indien het betonoppervlak gepolijst wordt dan wordt er in verschillende bewerkingen steeds iets van het beton afgeslepen met een fijnere korrel waardoor de granulaten zichtbaar worden en het uiterlijk van het beton gaat glanzen.


Clement Beton Weert

Risseweg 14, 6004 RM Weert